Bitcoin-Code-2

Bitcoin Code Ulasan 2021 :- Harga, Adakah Sah, atau Penipuan?

Read Time:14 Minute, 21 Second

Bitcoin Code:- Ketika perisian perdagangan cryptocurrency automatik pertama kali muncul di tempat kejadian beberapa tahun yang lalu, ia menimbulkan kekecohan di pasaran digital. Sejak Bitcoin dan cryptocurrency lain diperkenalkan, di samping pengembangan perisian perdagangan, dan kemajuan perdagangan automatik yang memerlukan sedikit atau tidak ada interaksi dari pengguna, pasaran kewangan telah berkembang dengan pesat. Pada saat yang sama, penggunaan robot automatik untuk menjalankan perdagangan telah menyebabkan banyak pertanyaan dan sudut pandang yang berbeza mengenai keselamatan, ketepatan, keberhasilan, dan kebolehpercayaan sistem ini, antara lain.

Dengan kadar ketepatan 99.4%, Bitcoin Code, robot perdagangan automatik mendakwa dapat bekerja 0,01 saat di hadapan pasaran, yang membolehkan pengguna memaksimumkan keuntungan cryptocurrency mereka. Kami akan membahas semua perkara yang perlu diketahui mengenai Bitcoin Code secara terperinci, termasuk sama ada platform boleh dipercayai untuk menunaikan janji yang tinggi atau tidak.

Buka Akaun Anda Sekarang>

Ulasan Bitcoin Code: Apakah itu Bitcoin Code?

Bitcoin Code adalah sistem perdagangan cryptocurrency automatik (juga dikenali sebagai robot perdagangan) yang memperdagangkan cryptocurrency. Tujuannya adalah untuk menjadikannya mudah dan menguntungkan untuk berdagang Bitcoin dan cryptocurrency lain. Antara muka Bitcoin Code bertujuan untuk mesra pengguna untuk pemula dan peniaga yang berpengalaman. Ini hanya memerlukan pendaftaran, deposit dana perdagangan, dan konfigurasi peraturan perdagangan sistem. Steve Mckay, seorang peniaga yang sebelumnya bekerja di Wall Street, dikreditkan dengan mengembangkan Bitcoin Code, menurut laman web Bitcoin Code Official. Walau bagaimanapun, maklumat tambahan mengenai Steve Mckay sukar didapat.

Bitcoin Code menggunakan Artificial Intelligence (AI) dan robot perdagangan pintar untuk memaksimumkan keuntungan. Mod manual dan mod automatik tersedia, untuk memenuhi trader berpengalaman dan juga trader pemula. Menurut laporan, platform perdagangan automatik menggunakan enkripsi sempurna untuk mengelakkan maklumat pengguna dicuri oleh penggodam. Anda memiliki kebebasan untuk menggunakan robot sebagai bagian dari strategi perdagangan Anda, melakukan perdagangan dengan menentukan parameter, atau hanya membiarkannya melakukan perdagangan atas nama anda adalah semua pilihan.

Bitcoin-Code-1

Bitcoin Code: Legit atau Scam?

Melaburkan wang anda dalam robot perdagangan crypto yang menipu yang akhirnya menjadi penipuan besar bukanlah sesuatu yang ingin dilakukan oleh sesiapa sahaja, terutama pada hari ini dan usia dengan Bitcoin, di mana nampaknya aktiviti penipuan semakin meningkat. Dengan semua ciri dan ulasannya tersedia dalam talian, Bitcoin Code nampaknya merupakan platform yang sah, dan sumber luaran menunjukkan bahawa peniaga yang telah menggunakan platform telah mendapat manfaat dari penawaran platform tersebut.

Sebaliknya, laman web mereka nampaknya memberikan maklumat yang menipu mengenai keuntungan yang boleh diharapkan pengguna. Seorang pengguna tanpa nama mengaku memperoleh $ 13,000 (kira-kira £ 10,900) setiap hari dalam salah satu testimoni mereka, yang nampaknya berlebihan kerana kedengarannya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Tambahan pula, laman web tersebut mendakwa telah menerima penghargaan dari Persatuan Perdagangan Amerika Syarikat, tetapi kami tidak dapat mencari bukti untuk menyokong tuntutan ini.

Ketika berdagang, pengguna tidak boleh bergantung sepenuhnya pada robot perdagangan, terutama di pasaran cryptocurrency. Sebelum memutuskan sama ada untuk melabur atau berdagang dalam mata wang kripto, lakukan kajian anda mengenai analisis asas dan teknikal pelbagai cryptocurrency.

Buka Akaun Anda Sekarang>

Ciri Bitcoin Code

 Panggung belakang

Ini adalah ciri penting yang disebutkan oleh laman web, dan ia adalah sesuatu yang telah diakui benar oleh ahli. Strategi perdagangan boleh diuji semula menggunakan data prestasi sejarah dari trend pasaran cryptocurrency, yang membolehkan peniaga menyesuaikan parameter perdagangan mereka. Pedagang dapat menyesuaikan sesi perdagangan mereka dengan spesifik pasaran kripto, yang dapat menghasilkan keuntungan yang signifikan dalam jangka panjang.

 Teknologi maju

Robot perdagangan kripto ini dirancang menggunakan teknologi canggih, termasuk bahasa pengaturcaraan berdasarkan algoritma canggih yang membolehkan perisian berada 0,01 saat di hadapan pasaran cryptocurrency. Ini akhirnya menghasilkan penciptaan keuntungan besar secara konsisten. Sebenarnya, perisian Bitcoin Code sangat mengetahui arah di mana harga cryptocurrency cenderung bergerak jauh sebelum benar-benar melakukannya, yang akhirnya membantu peniaga membuat lebih banyak wang daripada yang mereka jangkakan di tempat pertama.

 Testimoni Pengguna

Di laman web rasmi perisian Bitcoin Code, terdapat ratusan ulasan Kod Bitcoin dari pengguna dalam talian. Kerana maklum balas yang sangat positif yang diterima dari pengguna Bitcoin Code yang berdaftar, adalah selamat untuk menganggap bahawa perkhidmatan syarikat telah membuat pelanggan benar-benar berpuas hati. Dari penyelidikan kami, terdapat sebilangan besar ulasan dari laman web ulasan pelanggan yang bereputasi dan sah, di mana kami menemui sebilangan besar ulasan Kod Bitcoin positif, yang sangat menggembirakan.

 Sistem Pengesahan

Biasanya, proses pengesahan akaun perdagangan memerlukan sejumlah besar langkah dan penyelesaian borang terperinci, serta jangka masa menunggu yang panjang selama beberapa hari untuk mendapat persetujuan. Dengan perdagangan automatik Bitcoin Code, sebaliknya, norma yang ditetapkan terbukti tidak betul, kerana sistem pengesahan akaun platform Bitcoin Code sangat mudah dan mudah. Proses pengesahan pada platform perdagangan automatik telah diperkemas, dan sekarang hanya memerlukan beberapa minit untuk menyelesaikan semua langkah yang diperlukan. Semasa membuat deposit ke akaun Kod Bitcoin mereka, peniaga hanya perlu memberikan maklumat pembayaran mereka ke bursa. Maklumat peribadi asas seperti nama, alamat e-mel, dan nombor telefon seseorang juga diperlukan untuk melaksanakan langkah-langkah keselamatan untuk tujuan mencegah penipuan.

 Mesra pengguna

Oleh kerana kemudahan penggunaan perisian, perisian ini menjadi lebih mudah diakses oleh peniaga di seluruh dunia, yang membolehkan mereka melabur wang mereka dan memperoleh keuntungan. Pedagang dapat mengawasi bagaimana perdagangan mereka dilaksanakan, mengumpulkan keuntungan mereka, dan memindahkan dana ke akaun bank mereka dalam mata wang asal jika mereka mahu.

 Khidmat Pelanggan

Bitcoin Code terkenal kerana memberikan perkhidmatan pelanggan yang cepat dan bermanfaat kepada pelanggannya. Bahagian perkhidmatan pelanggan dibuka 24 jam sehari. Perdagangan boleh menghubungi pasukan khidmat pelanggan dengan menghantar e-mel dari alamat e-mel mereka yang didaftarkan, memanggil dari nombor telefon berdaftar mereka, atau berbual secara langsung di laman web. Peniaga boleh mengharapkan untuk menerima jawapan terhadap pertanyaan mereka dalam masa 24 jam.

 Deposit dan pengeluaran

Istilah Kod Bitcoin adalah mudah; dengan deposit minimum $ 250, peniaga mempunyai akses ke sistem perdagangan automatik yang membuat keuntungan bagi pihak mereka. Semua keuntungan boleh ditukar menjadi mata wang tempatan dan dimasukkan ke dalam akaun bank tempatan peniaga di negara tempat perdagangan itu dibuat. Jumlah minimum yang boleh didepositkan adalah $ 250, dan jumlah maksimum yang dapat disimpan pada platform perdagangan ini adalah $ 15,000. Pedagang kripto boleh memasukkan dana ke dalam akaun mereka menggunakan salah satu daripada banyak kaedah pembayaran yang terdapat pada robot ini.

 Broker Bersekutu

Akaun peniaga dihubungkan dengan broker setelah mereka menyelesaikan proses pendaftaran akaun dan membuat deposit minimum. Sistem ini memaparkan senarai broker Kod Bitcoin yang berdagang pada pelbagai masa sepanjang hari. Selain itu, tidak ada pilihan untuk pemilihan broker kerana semua broker memberikan margin keuntungan yang sama kepada pelanggan mereka.

Bitcoin-Code

Cara Membuat Akaun Bitcoin Code

 Langkah 1: Pendaftaran

Untuk memulakan perdagangan dengan perisian perdagangan automatik Kod Bitcoin, pedagang mesti membuat akaun terlebih dahulu di platform perdagangan Kod Bitcoin. Untuk melakukannya, peniaga mesti melengkapkan borang pendaftaran, yang boleh didapati di laman web rasmi Kod Bitcoin, dan kemudian menyerahkannya. Pedagang mesti melengkapkan borang pendaftaran dengan memberikan beberapa maklumat asas seperti nama penuh peniaga, alamat e-mel, nombor hubungan, negara tempat tinggal, dan sebagainya. Borang pendaftaran boleh didapati di sini. Setelah menyelesaikan butiran asas ini, akaun mereka akan diaktifkan, dan mereka akan diberitahu tentang pengaktifan akaun ini melalui e-mel yang dihasilkan secara automatik yang dikirimkan ke alamat e-mel yang mereka berikan. Pendaftaran pada perisian perdagangan automatik ini adalah percuma,

 Langkah 2: Buat deposit

Untuk memulakan perdagangan, deposit $ 250 diperlukan sebagai minimum. Ini serupa dengan modal kerja yang diperlukan dalam setiap perdagangan untuk memulakan perdagangan langsung. Sebaliknya, peniaga bebas untuk mengkreditkan akaun perdagangan cryptocurrency mereka dengan jumlah yang mereka inginkan. Walau bagaimanapun, selalu disarankan untuk memulakan perdagangan dengan deposit serendah mungkin sehingga peniaga mendapat keyakinan untuk melabur lebih banyak. Walaupun pelaburan yang lebih besar meningkatkan kemungkinan menghasilkan keuntungan, ada juga risiko yang berkaitan dengan Bitcoin perdagangan automatik dan cryptocurrency lain, yang mesti dipertimbangkan. Berniaga di Kod Bitcoin memberi peniaga fleksibiliti untuk menggunakan kaedah pembayaran yang mereka pilih. Mereka boleh membuat pembayaran dengan kad kredit, kad debit, transfer bank, transfer bank, Neteller, Shrill, dan perkhidmatan e-dompet lain,

 Langkah 3: Perdagangan Demo

Kami mengesyorkan agar semua peniaga menggunakan ciri akaun demo yang disediakan oleh robot perdagangan automatik ini sebelum cuba menggunakan ciri perdagangan langsung robot perdagangan automatik ini. Ini akan membolehkan semua pedagang memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai perdagangan cryptocurrency dan antara muka perisian. Sebelum mereka memulakan perdagangan secara langsung di platform, semua pengguna berdaftar perisian perdagangan automatik ini dapat menguji perisian dengan menggunakan mod demo. Ciri akaun Kod Bitcoin demo memberikan anda akaun maya yang dibiayai sepenuhnya dengan semua alat perdagangan automatik yang anda perlukan untuk memulakan perdagangan.

 Langkah 4: Berdagang dengan Sebenar

Setelah membiayai demo, peniaga hanya perlu menetapkan parameter perdagangan kripto kegemaran mereka, yang diikuti oleh robot perdagangan automotif bagi pihak peniaga. Pedagang mesti mengaktifkan ciri “auto-trade” untuk mendapat keuntungan dari perdagangan automatik yang tepat berdasarkan tafsiran algoritma berkualiti tinggi yang ada. Berdagang dalam mod manual juga tersedia pada bila-bila masa untuk peniaga yang lebih suka berniaga sendiri dan mempunyai kawalan yang lebih besar terhadap keputusan yang mereka ambil ketika mereka berdagang dalam mod automatik.

Ciri Bitcoin Code- Mengapa Memilih Robot Bitcoin Ini?

 Antara muka yang senang digunakan

Platform perdagangan ini bertujuan untuk memenuhi keperluan perdagangan yang semakin meningkat dari kedua pendatang baru yang berminat dengan Bitcoin / cryptocurrency lain dan pedagang yang lebih berpengalaman, dan sebagai hasilnya, perisian harus mudah digunakan dan difahami. Selain itu, tidak ada bayaran transaksi tersembunyi ketika membuat deposit atau mengeluarkan wang dari akaun. Setelah peniaga membuat deposit minimum $ 250 ke dalam akaun dagangan barunya di platform perdagangan, deposit tidak diperlukan lagi.

 Selamat dan terkawal

Kami cukup yakin, semasa melakukan tinjauan Kod Bitcoin ini, bahawa keutamaan platform perdagangan automatik adalah keselamatan maklumat peribadi pelanggannya. Penggodam akan mengalami kesukaran untuk mengesan maklumat pelanggan kerana ia disulitkan dengan selamat. Wang pelanggan juga dilindungi oleh sijil SSL.

Kerana maklumat yang diperlukan seperti butiran kad kredit mereka atau bahkan butiran akaun bank mereka akan diperlukan untuk memindahkan wang mereka ke dalam akaun bank mereka, para peniaga tidak perlu khawatir untuk memberikan maklumat yang diperlukan. Sekiranya pedagang menghadapi kesulitan ketika membuka akaun mereka, atau ketika menggunakan sistem deposit atau pengeluaran, mereka dapat menghubungi sokongan pelanggan dengan mengirim e-mel dari alamat e-mel mereka, membuat panggilan telefon, atau berbual langsung dengan perwakilan khidmat pelanggan di telefon itu. Dalam kebanyakan kes, pertanyaan atau masalah akan ditangani dalam waktu 24 jam setelah diterima.

 Sokongan Pelanggan 24/7

Para peniaga boleh mendapatkan bantuan segera sekiranya mereka menghadapi kesulitan atau masalah dengan menghubungi perkhidmatan pelanggan, yang sangat cepat dan responsif. Bahagian perkhidmatan pelanggan dibuka 24/7 .

Negara di mana Bitcoin Code?

Bitcoin Code UK: Platform perdagangan ini tersedia untuk peniaga UK. Pengguna dari UK mempunyai akses ke semua ciri robot perdagangan ini. Daftar akaun untuk memulakan.

Bitcoin Code UAE: Kelayakan Kod Bitcoin juga merangkumi pedagang dari Emiriah Arab Bersatu. Robot perdagangan menyediakan antara muka yang mudah digunakan untuk peniaga di UAE. Pendaftaran Kod Bitcoin adalah mudah dan hanya memerlukan beberapa minit untuk memulakan.

Bitcoin Code USA: Perkhidmatan Bitcoin Code dibuka untuk ahli di AS juga. Pengguna dari mana-mana wilayah AS boleh mendaftar di platform perdagangan Kod Bitcoin.

Kod Bitcoin Filipina: Walaupun Kod Bitcoin dibatasi di beberapa negara, ia tidak termasuk Filipina. Ciri perdagangan automatik Kod Bitcoin tersedia untuk peniaga kripto dari Filipina.

Bitcoin Code Australia: Australia adalah salah satu negara yang dapat menikmati perkhidmatan Kod Bitcoin. Antara muka pengguna Bitcoin Code Australia mesra pengguna, memudahkan untuk mengakses semua ciri.

Kod Bitcoin Afrika Selatan: Bot perdagangan ini juga meluaskan perkhidmatannya ke beberapa negara Afrika yang salah satunya termasuk Afrika Selatan. Pedagang Afrika Selatan boleh mempunyai akses ke perkhidmatan bot dengan melalui proses Pendaftaran Kod Bitcoin.

Kod Bitcoin Kenya: Kod Bitcoin Kenya mempunyai antara muka platform perdagangan yang mudah digunakan, yang membolehkan perdagangan automatik pelbagai aset cryptocurrency.

Bitcoin Code Canada: Perkhidmatan robot Bitcoin kini tersedia untuk peniaga Kanada secara percuma melalui Bitcoin Code. Yang diperlukan untuk menikmati perkhidmatan ini adalah dengan mendaftar akaun dan memulakannya.

Berapa Banyak Wang Yang Boleh Saya Dapatkan Dengan Menggunakan Bitcoin Code?

Menurut syarikat itu, Kod Bitcoin dapat menjana pendapatan sehingga $ 1,500 setiap hari setiap hari. Perdagangan cryptocurrency, sebaliknya, tidak begitu menguntungkan. Ini bukan sesuatu yang boleh digunakan untuk semua orang. Terdapat beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum menyatakan berapa banyak yang dapat dicapai oleh pengguna dalam sehari. Kerana keuntungan ditentukan oleh jumlah wang yang dilaburkan, keadaan pasaran semasa, platform perdagangan dan pengalaman cryptocurrency, serta parameter risiko, kami tidak dapat menjamin pulangan tertentu.

Bitcoin-Code-2

Bilakah Saya Perlu Menggunakan Robot Bitcoin?

 Tugas Mengambil Masa

Amat penting bagi operasi syarikat anda untuk berurusan dengan Bitcoin pada masa yang tepat kerana ketidaktentuan pasaran Bitcoin yang tidak dapat diramalkan. Berdagang dengan masa yang lebih baik akan membolehkan anda mencapai ketepatan yang lebih besar dalam perdagangan anda, yang merupakan sesuatu yang harus dipertimbangkan. Setiap urus niaga harus dipertimbangkan kerana berpotensi memberikan pengaruh yang besar pada keseluruhan potensi penghasilan anda dan harus dipertimbangkan.

Proses mencari pasaran cryptocurrency dan memutuskan bila hendak memasukkannya, sebaliknya, mungkin memerlukan sedikit masa untuk menyelesaikannya secara konsisten. Apabila menghadapi situasi ini, penggunaan bot bitcoin sangat bermanfaat. Dengan menggunakan bot perdagangan, anda dapat mengurangkan masa perdagangan anda secara keseluruhan dengan membiarkan mereka memantau dan menganalisis pasaran bagi pihak anda sebelum melakukan transaksi bagi pihak anda ketika waktunya tepat untuk anda. Apabila anda mempunyai pekerjaan jangka panjang yang harus dilakukan, penggunaan bot perdagangan boleh sangat bermanfaat bagi produktiviti anda.

 Tugas Berulang

Pekerjaan pentadbiran yang berulang-ulang dan memakan masa memerlukan banyak usaha untuk diselesaikan kerana mereka membosankan dan memakan masa. Oleh kerana sifat berulang-ulang jenis pekerjaan ini, kadangkala menjadi monoton dan mengecewakan. Hasilnya, salah satu sebab utama penggunaan bot crypto dalam perdagangan cryptocurrency anda adalah kerana ia sangat berguna dalam membantu anda melakukan aktiviti tersebut dan menjadikan proses perdagangan crypto anda lebih berkesan.

Adakah Bitcoin Code Sesuai untuk Saya?

Kelajuan dan automasi Bitcoin Code adalah dua ciri yang paling berguna. Ia juga mempunyai banyak kelebihan lain. Kod Bitcoin adalah platform perdagangan untuk digunakan jika anda ingin berniaga dengan lebih teliti.

Petua yang Layak bagi Pemula untuk Membuat Pulangan Positif Menggunakan Robot Bitcoin

 Ketahui Mengenai Perdagangan Crypto

Terdapat banyak maklumat mengenai pilihan perdagangan automatik yang terdapat di internet hari ini. Video dan tutorial yang disiarkan di YouTube oleh peniaga profesional telah tersedia untuk orang ramai, dan pedagang ini telah berkongsi rahsia mereka untuk berjaya dengan alat demo dan perdagangan langsung yang disediakan oleh Bitcoin Code. Pedagang harus membiasakan diri dengan strategi yang boleh digunakan dan kemudian memulakan perdagangan untuk menjana lebih banyak keuntungan dan mempunyai pengalaman perdagangan yang lebih menyeronokkan.

 Melaburkan wang anda dengan bijak.

Dengan berhati-hati: tidak digalakkan peniaga memasukkan semua simpanan mereka ke dalam perdagangan cryptocurrency. Mereka hanya harus melaburkan sebahagian kecil dari pendapatan mereka untuk menjana pendapatan pasif dari perdagangan cryptocurrency.

 Mulakan dengan deposit minimum

Setelah selesai proses pendaftaran akaun, peniaga harus membuat deposit sekurang-kurangnya $ 250. Sekiranya semuanya berjalan sesuai dengan rancangan, pedagang dapat membuat deposit tambahan lain, dengan keuntungan dari perdagangan pertama dilaburkan kembali ke dalam akaun perdagangan. Kemungkinan besar peniaga akan menjana lebih banyak wang sekiranya pelaburannya meningkat. Bermula dengan deposit awal yang kecil membolehkan peniaga mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai sistem perdagangan sebelum melaburkan wang mereka sendiri di pasaran.

 Tarik balik setelah memperoleh Keuntungan

Cadangan lain adalah dengan menarik sebahagian kecil wang setelah membuat keputusan pelaburan yang menguntungkan. Setelah setiap perdagangan berjaya, anda akan dapat mengeluarkan dana anda. Oleh kerana pasaran cryptocurrency terdedah kepada turun naik, pendekatan ini membantu peniaga melindungi dana mereka dan mengurangkan peluang mereka kehilangan wang hingga tahap tertentu.

 Akaun Demo

Ciri perdagangan demo membolehkan peniaga baru dan berpengalaman untuk mengetahui ciri sebenar platform perdagangan tanpa perlu mengambil risiko wang sebenar. Pedagang akan lebih berjaya sekiranya mereka memanfaatkan akaun demo, melabur $ 250, untuk memulakan, dan mengeluarkan keuntungan mereka ketika dan ketika mereka memperolehnya. Bitcoin Code adalah platform canggih di mana sebilangan besar orang meluangkan masa yang cukup untuk memahami sepenuhnya operasi platform tersebut.

Mengapa Robot Bitcoin Menguntungkan?

 Masa

Bot Bitcoin jauh lebih berkesan daripada perdagangan cryptocurrency manual ketika datang ke masa kerana perisian yang membeli dan menjual cryptocurrency lebih cepat daripada yang orang dapat. Anda mungkin mempertimbangkan untuk menggunakan petunjuk perdagangan untuk membantu anda membuat pesanan pasaran yang lebih tepat di bursa saham menggunakan bot perdagangan.

 Ketekalan

Salah satu perbezaan utama antara bot dan orang adalah kemampuan mereka untuk beroperasi secara berterusan dan melakukan transaksi mengikut petunjuk tertentu. Dalam hal ini, robot melampaui manusia. Menjaga disiplin perdagangan anda ketika berurusan dengan cryptocurrency boleh menjadi sukar, sehingga mengurangkan kemungkinan perdagangan emosi dengan bot perdagangan.

 Kepantasan

Kepantasan sangat penting dalam proses perdagangan Bitcoin, seperti dalam kebanyakan transaksi kewangan lain, dan itu benar terutamanya untuk perdagangan Bitcoin. Hasilnya, bot perdagangan bitcoin dapat meningkatkan keuntungan anda secara optimum dengan berdagang sehingga kecekapan anda meningkat.

Kemungkinan Risiko ketika Berdagang dengan Bitcoin Code

Risiko yang paling ketara semasa berdagang dengan Kod Bitcoin adalah turun naik pasaran. Tidak ada platform perdagangan bebas risiko sepenuhnya. Perdagangan selalu bebas untuk membazirkan wang, dan hanya dengan memilih platform perdagangan dengan stop loss, risiko ini dapat dikurangkan. Walaupun Kod Bitcoin telah merancang sistem dengan risiko kerugian tunai yang minimum, anda masih berpeluang kehilangan wang. Kami mengesyorkan agar anda melabur sekerap mungkin semasa berdagang. Jangan masukkan simpanan anda; sebaliknya, masukkan wang tambahan anda ke dalamnya dan jangan tamak.

Bitcoin-Code

Adakah Bitcoin Code mempunyai aplikasi mudah alih?

Walaupun Kod Bitcoin tidak mempunyai aplikasi mudah alih yang boleh dimuat turun, Kod Bitcoin adalah aplikasi mudah alih sendiri kerana dapat diakses di telefon pintar, dan juga dari peranti lain seperti tablet dan iPhone. Aplikasi ini tidak memerlukan pemasangan kerana dapat diakses melalui penyemak imbas biasa yang sudah dipasang pada telefon bimbit.

Buka Akaun Anda Sekarang>
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Advertisements